تور مجازی به اندونزی

آموزش مدیریت برگزاری تور اندونزی|آموزش رزرو هتل در اندونزی|آموزش اخذ ویزای توریستی اندونزی|پرواز اندونزی

 
ویزای توریستی اندونزی
نویسنده : as qq - ساعت ٤:٢٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٤/۱٠/٩
 

ویزای توریستی اندونزی

ویزای توریستی اندونزی برای مسافرانی که به قصد تفریح و گردش به این کشور سفر می کنند، صادر می شود. دارندگان این ویزا به هیچ وجه اجازه کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند.

برای متقاضیان با گذرنامه ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزای توریستی اندونزی یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. در ضمن جهت تقاضای ویزا مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.


اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است که از بخش ویزای سفارت اندونزی در تهران قابل دریافت است. هزینه اخذ این ویزا نیز حدود 250 هزار تومان می باشد.